It´s raining and raining 29/7

Regnet det bara öser ned och vi sitter och kollar på gymnastikflickorna på tv. Vi fattar inte riktigt poängräkningen så det blir lite tråkigt fast tjejorna är otroligt akrobatiska. Jag frågar Willy om vi ska prova några ställen i nordanvinden och regnet. Visst säger han och så är vi iväg på en kvart.

Men visst regnar det bitvis riktigt mycket.

Men inte hindrar regnet oss från att fånga lite gäddor. Idag har vi bara varit på välkända gäddställen i mellanskärgården med varierat resultat. Antagligen fanns det gäddor på samtliga platser som var huggvilliga men spagettin som låg i ytan gjorde det omöjligt att fiska ordentligt. Nåja vi hade faktiskt riktigt kul fiske. Vi hade gott om kontakter med både stora och små gäddor. Den största som kom över relingen idag var 84 cm lång och den fångade Willy Han hade även en hyfsad följare som såg bred och lång ut i vattnet, uppskattningsvis stax under metern. Han har förtrollat sin Big Bandit Jeppan så idag vann han med 3-2 familjekampen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s