Sjösättning 21/3

Då var den stora dagen här. Sjösättningen och start av motorn gick utan problem. Vi åkte bort till båtplatsen för att sänka p-ringen, som är det nya bojfästet. Jag hade snickrat en plattform som monterades i fören för att kunna arbeta säkert. Till min hjälp hade jag Micke och Ola, Micke i fören och Ola dirigerade – en naturlig arbetsordning. Själv stod jag vid gasreglaget. Fruarna stod på kajen och väntade otåligt på fikan. Efter avslutat arbete vankades det Bullens korv och kaffe nere vid bryggorna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s