Födelsedag 25/6

Den enda fisk vi har varit i kontakt med är den köpta midsommarsillen, rökt lax samt den mäktiga räkmackan som serverades av familjen på min födelsedag. Högt upp på önskelistan var ett jerkbaitset från Kamms, gissa om  jag blev glad när jag öppnade mitt långa paket och såg ambassadeur-rullen ”5601 CB”, samt jerkbaitspö ”Buster Jerk 6´Stiff”. När den kraftiga vinden har mojnat skall jag ut och öva på jerkbait-tekniken.

Födelsedag 25/6

1 tanke på “Födelsedag 25/6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s