Babordsmärke med ljus 24/7

Efter en härlig grillkväll på Hästö hos gemensamma bekanta styrde Ola sin Buster Magnum mot Lyckebyån i den kolsvarta sommarnatten. Jag satt i fören för att lysa med sökarlampan mot prickar som skall lotsa oss rätt. När vi har kommit ut på Lyckebyfjärden kan vi se det nya babordsmärket med ljus i toppen som är uppsatt mellan Enholmen och Länsman. 5 knops gränsen har även flyttats ut hit. Vattnet ligger helt bleke när vi glider förbi styr- samt barbordsmärkerna mot åmynningen. Härlig natt !!Styrbordsmärke med ljus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s