Willys fiskedag 19/9

Strålande solsken samt nästan vindstilla gjorde att vi laddade båten med både torsk- samt gäddutrustning, för idag skulle vi minsann fiska. Styrde båten till Karlskrona angöring, ca 7 nm från Karlskrona gästhamn. Väl ute så fick Willy napp direkt. Vi fick 5 st torskar innan vi bestämde oss för att åka till Kobebus för att fika samt rensa fisken. Körde båten till utsidan av Verkö där Willy tog 2 st gäddor på respektive 1,2 samt 2,5 kg. Vilken fiskedag för Willy!Inget fiske på söndag då det är bortamatch i innebandyn. Hoppas att även detta skall gå bra.

Willys torskar

Visst finns det torsk. Katten kommer att bli glad !

Liten gädda

Kul att det nappar gädda på 1,2 kg

Willys 2,5 kg gädda

Denna gädda kämpade tappert – hon ville inte upp i båten.

2 tankar på “Willys fiskedag 19/9

  1. Roligt att du gillar sidan, vi är ju inte så vassa heller men vi samlar in viktiga tips från dom som kan. Skall försöka hålla bloggen uppdaterad med våra framgångar och motgångar. Vi hoppas att vi skall lära oss fiska så pass bra att vi kan vara med på gäddfestivalen nästa höst utan att skämmas. Lycka till med ditt eget fiske.

    Hälsningar Håkan&Willy

  2. Riktigt roligt att se någon som skriver lite om fiske i karlskrona. Tänker spara din blogg och kolla då och då. Är ingen höjdare på att fiska än, får aldrig någon fisk. 🙂 men hoppas på förändring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s