Experthjälp 8/11

Eftersom självförtroendet var i botten inhandlades några nya beten samt nylontafs på Kamms, även experthjälp kallades in för att bryta den tråkiga trenden ”napplöshet”. Viktor hämtades upp på bryggan vid Ekholmen sedan började vi att fiska. Först hände ingenting pga för klart vatten, så Viktor föreslog att vi skulle flytta oss för att leta upp grumligare vatten, detta visade sig vara lyckat. Först tog gäddan på Willys bete sekunden efter tog nästa gädda Viktors bete ”Dubbelhugg” helt otroligt. Denna dag lyckades vi landa 5 stycken gäddor. Karlskronafiske tackar Viktor för all hjälp idag.

Dubbelhugg

4 tankar på “Experthjälp 8/11

  1. Härligt att du har fått i båten i sjön igen, hoppas att den fungerar perfekt. Är inte fiskarna självlysande med 4 ögon eller fler i pampusfjärden? Men det kunde vara roligt att få en sån fisk också.

    Håkan

  2. Är det bara grumligt vatten som behövs borde Pampusfjärden i Norrköping vara idealiskt fiskevatten. Sikten är ungefär 5 cm när den är som bäst. Fast det är klart, vattnet är i övrigt livlöst vilket kanske i gynnar tillväxt av gäddor.

    /Tobbe
    som för övrigt sjösatte igår … igen

  3. Du behöver inga tips från oss, du är ju också en fiskekung. Men jag hoppas att även vi kan fiska tillsammans och att du kan dela med dig av dina fisketips !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s