Första advent

Besvikelsen var stor när jag tittade upp mot vindmätaren och den inte rörde sig alls. Men vi hade sett fram emot att dricka glögg, äta pepparkaka och lussebulle denna dag. Packade ihop fiskutrustningen, fixade superfika; Bullens Pilsnerkorv, kaffe, pepparkakor och lussebullar och sedan snabbt ut på fjärden. Fiskade efter gädda en stund men det var dött, så vi bestämde oss för att pilka torsk i stället. Dyningar ute till havs gjorde oss sjösjuka, så vi avbröt och åkte och värmde på korven i stället. Mums!! Sedan mönstrade Willys kompisar på för att fira in första advent med oss.

Alfred, Oscar och Willy

1 tanke på “Första advent

  1. Vilken härlig bild!! Alfred var så nöjd trots med sjöturen trots att det inte blev napp. Man kan ju inte få både fint väder och fiskelycka.
    Vi ska snart ta lite adventsfika, lite mer traditionell.
    Hälsningar från Fam Carlsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s