Vårväder 13/3

Strålande väder i Lyckeby denna lördag gjorde att man blev extra fiskesugen. Dock måste båten rustas och fixas lite inför säsongen. Fick hjälp av kollegan med att byta ut impellern på motorn. Detta gick mycket lätt. Ett av vinterns projekt har varit att fundera ut, samt att göra vindrutan fällbar, så att vi kan passera under Karlskronas broar. Detta för att slippa runda varvsområdet när vi skall fiska i Rosenholmsviken. Kommer att spara massvis med bensin med att gena mellan Lyckebyviken och Skönstavik. Gångjärnen till vindrutan är på plats, det skall monteras skenor som rutan vilar i på styrpulpetern. Det  kommer att bli bra. Nästa projekt som håller på att ta form är en anpassad biminitopp över sittbrunnen.

2 tankar på “Vårväder 13/3

  1. Ser riktigt proffsigt ut! Ska bli spännande att se hur det blir i slutänden.
    hälsningar från Spanien

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s