SGK Riksgäddan tävling 2011

Dagen hade kommit då det var dags för Willy att deltaga i Svenska Gäddklubbens tävling  ”Riksgäddan”. Tävlingsreglerna var enkla dvs längsta gäddan i Sverige vinner. Jag var uppe i ottan och fixade med superfika i form av köttbullsmackor, saft, kaffe, O’boy, Bullens pilsnerkorv och så några små chokladkakor.Jag lyckades klämma Willys spötopp i dörren så vi var tvungna att åka till Kamm’s för byte av dito vid nio då affären öppnar. Vi var startklara vid sjutiden och plöjde genom det blanka vattnet ut till första fiskestället. Vi hade ett totalt händelselöst fiske under fem timmar då det inte fanns någon vind alls och havet låg spegelblankt. Det var tur att vi hade god fika att fördriva tiden med. Efter att vi smaskat upp pilsnerkorvarna så kom vinden tillbaka vid ett-tiden.  Vi omgrupperade till ett lyckosamt ställe där Willy fiskade upp två fina gäddor – 85 och 89 cm långa. Vi hade ett roligt fiske och lät åtta gäddor syna insidan av båten innan vi blev trötta och åkte hem. Ska bli spännande att se hur långt 89 cm räcker i tävlingen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

1 tanke på “SGK Riksgäddan tävling 2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s