Gästbloggare Kalle Myrstrands fiskerapport 27/3

Vi kom ut lite senare denna dag, klockan ett var vi på säkra gäddvatten. Pang 1-0 till Angelica. Vi hade många huggvilliga gäddor på vårt första stopp. Men mina ville bara hoppa av och plaska ljudligt i ytan. När ställningen står 2-0 och Angelica drillar sin tredje fisk så kände jag att nu var man tvungen att sätta lite focus. Efter lite koncentration så lossnade fisket och fisk efter fisk föll för mitt rappa och brutala mothugg. Denna dag hade vi inga större kontakter. Angelica tog dagens största på dryga 3 kg.Vi hade en otroligt dag på sjön med massor av sol och ljumna vindar.

Summering av dagens jakt på blekingegrisen. Ingen gris . Men dock 19 mindre kultingar. 7 st till min kära sambo och 12 till mig. Vi nådde inte riktigt upp till gårdagens standard på 24 st.

Resans hittils största är denna fina madame på 5,5 kg och 91 cm.Hon togs i lördags på endast 50cm djup. Hon gav mig en härlig kamp.

På väg hem genom vattnet i Karlskrona skärgård när dagen har varit superbra. Vårvädret har varit helt otroligt, gäddorna pigga. Man kan bara konstatera att livet i skärgården kan vara så fantastiskt gott. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s