Vårmete 1/5

Fisket samt båtturer har kommit i skymundan pga hårt trädgårdsarbete, diverse avslutningar samt uppträdande för barnen. Willy och jag har varit ute ett par gånger för att fånga gädda men vi har kommit hem tomhänta.

Vårmete i Lyckebyån tycker grabbarna är kul, och visst nappar det bra. Dagens fångs blev 3,5 kg abborre. Viktor som är en riktig entrepenör skall försöka sälja fångsten till den lokala fiskbilen, vi önskar honom lycka till!!

Willy vid Lyckebyån

Storfiskarna Viktor & Willy

Viktor & Willly med abborrar

1 tanke på “Vårmete 1/5

 1. Hej Willy
  Vad kul det ser. Här hemma i Norrköping blir det inte mycket till fiske.
  Min pappa har ingen bra båt att fiska från. Jag får vänta till sommaren.

  Imorgon ska jag få följa med en kompis ut till skärgrden. Jag ska ta med mig flytväst. Förhoppnigsvis blir det att åka båt.

  Abborre tycker min pappa om. Vi får väl försöka dra upp några i sommar till honom.

  Hälsningar
  Kusin Joel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s