Geocaching runt Torhamn 10/5

Ingen båttur för Karlskronafiske denna helg. Har kabelbrott ner till tömningspumpen – måste byta ut den snarast. Söndagen tillbringade vi med geochaching runt Torhamn, så vi var fysisk aktiva i skärgården i alla fall. Första gömman fanns högt upp på ett berg i Hallarumsviken, vilken utsikt! Snabbt stopp för att kika på en militär radiomast. Sedan vidare till Torhamns hamn, där vi passade  på att kolla in gästhamnen. Ska åka med båten dit senare i sommar. Därefter åkte vi till fågelstationen på Torhams udde för att fika på bullens korv.

 

2 thoughts on “Geocaching runt Torhamn 10/5

  1. Hej på er! Trevliga bilder! Hur många gömmor lyckades ni hitta? Själv har jag inte tagit mig tid ännu att rota fram GPSen och jacka in den i datorn. Trossö runt väntar så snart tummen kommit ur …

  2. Tjenare Martin
    Vi tog totalt 5st gömmor, det var målet denna dag för vi ville komma upp i 150st cacher totalt. Det är ju fint väder så bara ge dig ut och plocka några snabba gömmor så att du blir lite taggad.

    Hälsningar Håkan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s