Geocaching runt Torhamn 10/5

Ingen båttur för Karlskronafiske denna helg. Har kabelbrott ner till tömningspumpen – måste byta ut den snarast. Söndagen tillbringade vi med geochaching runt Torhamn, så vi var fysisk aktiva i skärgården i alla fall. Första gömman fanns högt upp på ett berg i Hallarumsviken, vilken utsikt! Snabbt stopp för att kika på en militär radiomast. Sedan vidare till Torhamns hamn, där vi passade  på att kolla in gästhamnen. Ska åka med båten dit senare i sommar. Därefter åkte vi till fågelstationen på Torhams udde för att fika på bullens korv.

 

2 tankar på “Geocaching runt Torhamn 10/5

  1. Tjenare Martin
    Vi tog totalt 5st gömmor, det var målet denna dag för vi ville komma upp i 150st cacher totalt. Det är ju fint väder så bara ge dig ut och plocka några snabba gömmor så att du blir lite taggad.

    Hälsningar Håkan

  2. Hej på er! Trevliga bilder! Hur många gömmor lyckades ni hitta? Själv har jag inte tagit mig tid ännu att rota fram GPSen och jacka in den i datorn. Trossö runt väntar så snart tummen kommit ur …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s