Med båten till Aspö 16/5

Trotsade blåsten denna lördag och susade genom vågorna till Aspö. Fick ett fint mottagande av medlemmar från båtklubben som hade städdag. Det fanns gott om gästplatser så vi la oss jämsides med kajen. På sommaren behöver man kasta ut ankaret för att få till en akterförtöjning, gästhamnen är mycket välbesökt under semestertid. Vi passade på att geocacha när vi var här, det finns 3 st gömmor på Aspö,  två av dem tänkte vi ta idag. Björkarna vandrade till Drottningskärs kastell. Efter en stunds letande hittade vi cachen på utsidan av muren. Snabbt vidare till lotstornet som var nästa anhalt i sökandet. Friluftslivet samt sjöluften gör att det kurrar i magarna rejält, smakar bra med stekt falukorv på VR-limpa. Vi hann ej fiska på hemvägen för att Vanja skulle ha gitarruppvisning  klockan 1700.

2 tankar på “Med båten till Aspö 16/5

 1. Tjoo

  Vilka glidare ni är.
  Själv har jag gjort ren botten på botten idag. Det är ju kappsegling imorgon, så den måste ju vara ren och fin.
  Skulle behövt tvätta garageväggarna också, men det blev ingen tid för det.

  Höres
  Tobbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s