Gäddfestivalen 10-11/10

Tyvärr kunde inte Karlskronafiske vara ute och fiska denna helg, tur att det finns duktiga gäddfiskare som delar med sig av sina bilder. Denna kille heter Viktor Vestergård och han kan fånga gäddor. Gäddan togs på ca 1-1,5 meters djup på en Big bandit suspending ”baby pike” efter en ganska kort men intensiv kamp. Gäddan landades och stoppades snabbt ned i gäddsäcken för vägning,mätning samt fotografering. Gäddan vägde 8,5 kg och längden var 104 cm.  Gäddstorleken gav Viktor en sjätteplats i tävlingen. Grattis till fångsten önskar Karlskronafiske!

Viktors 8,5 kg gädda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s