Gäddfritt 18/10

Taggade och fiskesugna klev vi ombord på den isiga båten i Lyckebyån denna kalla söndagsmorgon. Utanför ån låg vattnet nästan som en spegel, det var bara den lätta nordanvinden som gjorde att man frös om näsan. Vi fiskade på de flesta ställen  där vi fått napp, men det var helt dött i havet denna dagen. Vattnet var som ett akvarium och man kunde lätt se botten på 3-4 meters djup. Häftigt !!!! Vi kunde konstatera att blåstången har dragit ihop sig i vintersömn som även resten av naturen gör.

Willy & akvariumet

 

Perfekt att öva jerkteknik i det klara vattnet, men det hade varit roligare med gäddfångst.

1 tanke på “Gäddfritt 18/10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s