18 April

Vi var jätte sugna på att fiska efter att tittat på Kamms blog där man kunde se gäddor som Viktor och Johan hade fångat. Vi kom iväg vid halv tio och styrde båten mot sjuhallaviken för att fiska. Både Willy och jag tyckte att det blåste för mycket så vi beslöt oss för att fika på Ringholmen där vi hade sett en märklig paviljong i höstas. Vi förtöjde båten i lä och gick sedan bort till paviljongen där vi fikade. Det var det bästa denna dagen för vi fick inte det minsta hugg eller känning efter gädda. Antagligen var vi på helt fel ställen denna blåsiga dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s