Brygg-gädda 16/5

Kom iväg först vid 2-tiden för vi hade lite att plocka med eftersom Willy och jag hade varit i Köpenhamn fredag och lördag tillsammans med trumslagargruppen Replay. De skulle spela afrikanska djembetrummor på Ströget men det regnade hela tiden så vi gick på museum istället.

Fisket började bra, Willy hade hugg i vattenytan efter tredje kastet men den lossnade.Efter fikan på svärföräldranas ställe skulle jag bara jerka lite från bryggan – vips så högg en fin liten gädda. Den kämpade förvånansvärt bra. Det kändes extra roligt att hala upp den framför nosen på en annan som fiskade från sin båt inte långt från vår brygga. Det högg ganska bra hela dagen men vi missade de flesta gäddorna. Vi var för dåliga på att göra mothugg.

2 tankar på “Brygg-gädda 16/5

  1. Vilken fin en. Ni lämnade väl tillbaka den i lika fin form igen? Jag måste ju ha något kvar att hämta upp då jag kommer ned framåt sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s