Nu är det roligt att fiska 21/11

Willy hade hemmamatch mot Färjestaden i innebandy, så vi kunde inte komma ut på sjön förrän vid 13.15. Det var samma förhållande som gårdagens nordostliga väldigt svaga vindar med i stort sett plattvatten. Vi styrde Bustern mot ett ställe som brukar fungera med dessa förutsättningar. Vattentempen låg på ca 5 grader. Det dröjde inte länge förrän den första gäddan landades av Willy. Efter det avtog fisket och jag agnade med en silverblå Big Bandit. Detta gjorde susen – gädda efter gädda fick syna insidan av båten under ca 2 timmars fiske. Totalt landades 14 st.  Även idag fick Willy den största gäddan med en längd på 75 cm och 4 kg. Just nu fungerar allt perfekt, både med båten och övrig fiskeutrustning så nu är det jätteskoj att fiska.

Kort & tjock höstgädda. 75  cm lång med en vikt på 4 kilo

Snabb avkrokning av de små gäddorna i jakten på gammelgäddan som lurar under ytan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s