Karlskrona Pike Tournament 20/11

Kul med en gäddtävling som anordnas av ” Under- ytan” med hjälp av Team Dyngballarna. Även en del sponsorer hade fixat många fina priser. Alla deltagare betalade 100 kr var -längsta gäddan kammade hem hela potten. Detta år var prissumman 3600 kronor. Hade läst i en gammal BLT-artikel att stora gäddor ev kunde finnas på Torhams udde så vi åkte dit och fiskade. Willy hade ett par rejäla stockar efter betet men de vände när de såg våran båt. Vi bommade totalt utomskärs så vi var håglösa när vi stannade för att luncha vid bryggan på Skällenäs. Korvarna i tunnbröd och varm O’boy gav oss energi för att fiska lite till. Vi åkte till ett nytt ställe för oss på Sturkösidan där det visade sig att gäddorna var helt galna. Vi fångade 24 st gäddor på 3 timmar, dock inga monster, alla var mellan 60-80 cm men det var hysterisk kul- vid 4 tillfällen hade vi dubbelhugg.

Tävlingen vanns av Jonny Hörnell från Team Kamms med en fin gädda på 98 cm. Teamtävlingen som bestog av att lägga ihop den sammanlagda längden av teamets 5 längsta gäddor vanns av Team under- ytan. Vi kom på en hedrande 4e plats.

Trötta efter ett hårt fiskepass utan någon fångst laddar vi upp med korv och O’boy

Willy vann familjetävlingen med en gädda på 80 cm

En av 24 st gäddor som fångades under eftermiddagen. Jätteroligt fiske – man kan bara skratta och vara glad.

2 tankar på “Karlskrona Pike Tournament 20/11

  1. Grattis Willy till priserna och grattis till antalet fångade gäddor nu är de dags å vända på pannkakan nu e de jag som får börja fråga om tips och hur gör ni???/ Ove

  2. 24 gäddor!!!! Så många har jag aldrig sett i hela mitt liv…
    Men så finaks man kanske inte så ofta heller 🙂

    Vädret suger här uppe, så det blir ingen segling i morn 😦

    /Tobbe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s