Fiskebloggens www-adress 13-14/10

Efter att inte fixat någonting med båten blev det rena ketchupeffekten denna helg. Samtliga oljor i motorerna bytta. Slipning samt målning av styrpulpet och dekorrand. Efter många funderingar hade jag köpt dekorfilm med Karlskronafiske.com. Paul på RC-Reklam hjälpte mig med detta, han letade länge efter Busters karaktäristiska typsnitt. Vi valde detta  typsnitt som han flyttade ihop texten för att det ska likna orginaltypen så mycket som möjligt. Det är fortfarande lite fix och trix kvar men målsättningen är att vi ska sjösätta båten under veckan. 

Nymålad dekorrand och styrpulpet. Dekorloggan fixades hos Paul på RC-Reklam.

2 tankar på “Fiskebloggens www-adress 13-14/10

  1. Härligt att komma tillbaka i vattnet igen. Gjorde själv rent botten förra helgen. Har varit kallt ett par perioder sista tiden, och det börjar bli riktigt kallt i vattnet. Hoppas inte isen lägger sig för tidigt. Tänkte ligga kvar till 2:a advent.

    Fisketur i mellandagarna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s