Strandkantsfiske 6/11

På grund av tidsbrist och lathet är Bustern fortfarande i garaget och inte i sjön. Willy har varit på ABU s gäddfiskeläger för undomar mellan 13-17år under höstlovet och lärt sig en massa tips om gäddfiske. Jag var grymt fiskesugen efter Willys berättelser om fisket i Järnavik så vi dissade arbetet med båten ännu en lördag och åkte och fiskade från land istället. Vädret utan vind förföljer oss även denna dag men det är ju kul att jerka och jag passade på att öva lite betesgång med pigen i det klara vattnet. Vi parkerade bilen på Dragsö och fiskade längs strandkanten. Jag plockade upp en liten krabat sedan var det dött, vi förflyttade oss till Långö där Willy tog dagens andra lilla gädda. I morgon måste jag ut i garaget så att båten snart kan sjösättas igen.

Härligt med hugg i det klara vattnet, gäddan tog på en big bandit pumpkin perch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s