Man får aldrig ge upp 17/10

Vilket väder. Ingen vind. Stålande solsken. vattnet kallt och klart som akvariet på Kolmården. Förutsättningarna var inte dom bästa. Våran Buster är i garaget för uppfräschning och underhåll på motorer samt elutrustning. Jag mönstade på Viktors båt ensam för Willy hade förhinder eftersom han deltog i en slagverkskurs. Vi fiskade, fiskade och åter fiskade resultatlöst,  efter 6 timmar hade vi fortfarande inte spräckt nollan. Plötsligt kommer vinden och med den det första hugget i en grundvik. Jag tappar den halvägs till båten och vi är fortfarande nollade. Till slut efter mycket nötande fastnar äntligen en fin gädda på 77 cm, den hoppar en halvmeter ovanför vattenytan och gör en vild rusning mot båten men den lyckas inte slita sig loss. Även Viktor plockar upp en liten gädda till slut, men det satt långt inne. Man får aldrig ge upp, huggen kommer till slut om betet är i vattnet.

Viktor och jag förflyttar oss genom plattvattnet till nästa ” heta ” fiskeställe. Vädret är perfekt att fika i, man måste se det positiva med för lite vind och massvis av solsken.

1 tanke på “Man får aldrig ge upp 17/10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s