Torhamns udde 22/1

Isen ligger tjock i hela skärgården, grundvikarna är troligtvis bottenfrusna. Så vad ska man ta sig till för att kunna provfiska de nya beterna som kom till oss på julaftonen. Man åker till Torhamns udde där faktiskt det är isfritt på utsidan. Vi fiskade i två timmar mellan 15.00-17.00 och vi hade inte något trevligt hugg alls men det var ändå en skön känsla att rycka hem en Big Bandit i det kalla vattnet. Det var svårt att fiska från land stående på isflaken så nästa fisketur blir nog när man kan kryssa i sjön med Bustern. Vi längtar till islossningen.

Willy fiskar i det kalla vattnet utanför Torhamns udde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s