Efterjobbetfiske 29/3

Att vi skulle fiska efter jobbet på tisdagen bestämdes på måndagskvällen. Viktor åt mat i båten som han hade hämtat på Pastabaren medans Willy och jag färdigställde våran utrustning och startade motorn. Stax efter halv fem passerade vi genom Verköbron i jakten på gäddorna. Viktor plockade upp fyra gäddor ganska snabbt medans Willy och jag bara fick upp gammal tång. Han hade helt enkelt hittat rätt fisketeknik för dagen. Vi malde på men det var dött för oss ända tills Willy lyckades kroka en brax i stjärten. Själv fick jag vänta på utdelning ända tills de avslutande kasten innan det var dags att ta kväll. Inget stort men dock en gädda, alltid kul att få något.

Willy lyckades kroka en brax i stjärten med sitt bete, hur stor är chansen att lyckas med denna bedrift !!

Buntorsken är grym på att plocka gäddor, om den bara kunde lura upp någon större snart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s