Fiske i dimman 2/4

När vi tittade på väderprognosen inför lördagens fisketur så blev man lite pirrig och förväntansfull. Kanske skulle jag under lördagens fiske fånga en gädda över fem kilo, det kändes nästan som om det redan var klart att mitt PB skulle spräckas. Men verkligheten visade sig vara annorlunda jättetjock dimma och total spegelblank yta präglade  fiskedagen. De få minuter med vind och smått krusande vatten som kom lyckades Viktor och Willy fånga varsin liten gädda annars var det som att fiska i damm utan fisk. Vi hade i alla fall med oss god fika, Viktor glufsade i sig smörgåstårta och Willy och jag hade hamburgare, O´boy, kaffe, korv i tunnbröd och Marabou mjölkchoklad, så inte gick det någon nöd på oss men det hade varit roligare med flera och bättre gäddhugg.

1 tanke på “Fiske i dimman 2/4

  1. Hej
    Ja förväntningarna denna dagen var större än fångsten lyckades landa en gädda och hadde 2 påslag de va allt
    Tack för kaffet / Ove

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s