Äntligen 4/4-2011

Det kröp riktigt i kroppen och jag ville ut på fjärden och rycka i spöet när Willy ringde vid tretiden och också var riktigt fiskesugen. Ett par snabba sms till Viktor så stod även han startklar ute vid båtmacken Blå Port 16:30. Vi kom snabbt överens i vilken vik vi skulle fiska av. Vi ankrade och började nöta, ett flertal följare fanns med fram till båten med gäddorna var allmänt ointresserade så där höll det på inga gäddor ville komma och hälsa på uppe i båten. Sedan var det ungefär som på trissreklamen – plötsligt händer det, ett riktigt hugg och sedan går det tungt. Vi kan se att det är av lite bättre kaliber av virvlarna i vattet när jag drillar hem gäddan, den drar iväg en gång men sedan är den uppe i båten för vägning och fotografering. Gäddan vägde 9,7 kilo och var 113 cm lång. Äntligen har jag nu ett riktigt fint PB. vi hade gäddan i gäddsäcken så att den kunde återhämta sig för att sedan simma iväg.

Oj Oj Oj vilken bjässe som kom och hälsade på för vägning och fotografering. Vilken fantastisk känsla att få landa en gädda över metern.

5 tankar på “Äntligen 4/4-2011

  1. Grattis Håkan.Riktigt vacker fisk. Den var du värd efter allt nötande.

    Mvh Johanm Team Kamm`s

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s