Munspel 27/5

Det var så skoj att fiska för ett par dagar sedan så vi längtade ut på sjön för att förhoppningsvis stöta på ett riktigt eldoradofiske. Sydvästliga vindar bådade gott när jag tittade på vädret innan jag åkte till jobbet. Willy meddelade att han var hemma från skolan och hade koll på våran utrusning så det var bara att hoppa  i fiskebrallorna och svepa en kopp kaffe sedan var vi på väg ner till båten. Jag hade sett på träden att det blåste men jag trodde inte att vindarna var så starka, ca 13-14 m/s. Eldoradofisket uteblev då vinden gjorde det svårt att fiska, men en gädda var sugen att gå på dans med sitt munspel.

Munspel

Munspel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s