After Work 25/5

Jag var i Kalmar och jobbade när Viktor sms-ade och frågade om vi skulle ta en pikehunt efter jobbet, självklart hängde jag på och kunde mönsta på båten vid Ekholmskajen kvart i sex. Vid första stället på sjunde kastet kunde Viktor säga pike on. Vi såg ett par kraftiga virvlar i vattnet och spöet gungade till rejält, då steg spänningen- hur stor kunde gäddan vara. Gäddan rusade under båten men den satt fortfarande fast och Viktor kunde landa gäddan med ett gälgepp då håven saknades i båten. Jag plockade snabbt fram kamera och våg och Viktor passade på att mäta längden på gäddan. Gäddans längd var exakt 100 cm och vikten var 7,3 kilo. Gäddan återsattes och simmade piggt iväg.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s