Trevligt fiske i Karlskrona skärgård 5/6

Varmt väder hela helgen med massor av sol men jag har varit upptagen med att hjälpa svågern med elsystemet i hans segelbåt, en Maxi 95, ett tidsödande jobb som blev jättebra. Efter en fin fångstrapport från Viktor Vestergård var vi tvugna att åka ut en snabbtur på söndagskvällen. Vi fiskade mellan halvsju till nio, vi hade en mängd påslag, följare och fem landade gäddor och faktiskt en näbbgädda. Det var jätteskönt att fiska i t-shirt och flytväst och uppleva de snabba sommargäddornas hugg.

Detta bildspel kräver JavaScript.

1 tanke på “Trevligt fiske i Karlskrona skärgård 5/6

  1. Ledsen att jag sabbade två fina dagar på havet. Är supertacksam för hjälpen, resultatet blev super. Du får dock se det positiva i att kylen numera alltid kommer att vara i drift, eller översatt till annat språk: Det kommer alltid finnas kalla pilsner ombord 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s