Skeddraget Pike 6/6

Vad kan vara bättre än att stiga upp klockan fem,  koka kaffe och smöra några mackor för att äta frukost i båten på Sveriges nationaldag. Vi behövde bensin så vi passade på att tanka vid macken vid Blåport innan vi styrde kosan mot Hasslö. Vi har ingen större erfarenhet av fiske på den sidan så vi sökte systematiskt efter bra gäddställen efter granskning av sjökortet. Vi fiskade med varierat resultat men det visade sig att skeddraget Pike var ett alldeles förträffligt bete. Den lurade upp två näbbgäddor och tre vanliga gäddor. Skeddraget levererade när det togs hem med en snabb inspinningshastighet.  Själv fick jag tre som alla fångades på Big Bandit Tånglake.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s