Sked vs jerk 15/6

Efter en lång dag på jobbet hade jag huvudvärk och kände mig allmänt trött. Willy var inte heller i bästa form men efter lite mat i magen är det bästa botemedlet att ge sig ut på gäddjakt. Vi lämnade Lyckebyån först klockan sju och jag använde som vanligt  jerkutrustningen medans Willy utmanade med haspel och skeddrag. Denna afton blev jag rejält utklassad. Willy plockade upp fem och jag fick endast en. Jag ska önska mig ett mjukare och längre spö i födelsedagspresent så även jag kan veva hem lite lättare beten som verkar regera för tillfället i Karlskrona skärgård.

 

Största fisken i kväll var 78 cm lång och vägde strax över fyra kilo, Vi tyckte gäddan hade en härlig rygg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s