Jakten på stor gädda fortsätter 16/6

Willy, Viktor och jag hade redan bestämt oss för att fiska efter jobbet så vi var ganska taggade när vi åkte till första stället bara för att upptäcka att det var totalt dött i vattnet. Vi bestämde oss för att ta oss längre ut och prova lyckan. Viktor öppnade starkt och tog ledningen direkt med tre snabba gäddor som plockades med hans favoritjigg. Tyvärr försvann jiggsvansen i en hastig attack så han fick välja en annan färg. Vet inte om det var slumpen eller tiden på kvällen men helt plötsligt var det Big Bandit med blå kulör som dominerade och jag fick upp tre gäddor till som var långa och smala. Willy missade en riktigt stor som troligtvis var över metern. Det var synd för det hade nog varit nytt PB för honom. Bättre lycka nästa gång !!

 

Gäddan var lugn och fin vid mätningen, hon använde alla sina krafter i försöken att unkomma landningen i båten – denna gädda var 87 cm lång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s