Varmt väder 28-30/6

Denna sköna värmebölja som kom till Blekinge dessa dagar har varit fantastisk, kanske inte fiskemässigt men att äta frukost på en ö och sedan säla sig ned i det kristallklara vattet. Hela familjen passade även på att gjöra ett strandhugg på Ungskär där dom hade glass att köpa vid femtiden då kiosken öppnades. Givetvis har vi även provat fiskelyckan i de yttre delarna av skärgården också med varierat resultat. Stundtals var fisket spännande och kul och det var halvstora gäddor som klev på för avsyning men fisket har även varit segt och tråkigt och vi fick endast upp enstaka snipor. Jag antar att det är gäddfisket i ett nötskal, det är många faktorer som påverkar hur huggvillig gäddan är. Willy och jag passade även på att titta till om caféet är öppet på Långören. Det var stängt den dagen vi var där men det skulle vara öppet i början på juli.  

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s