Ambassadeur Predator 1/7 2011

Jag köpte dennna sköna rulle med hjälp av födelsedagspengar från släkten, Lr-installation och vinstpengar från deltävling nummer tre i Kamms gäddtävling (Gäddkuppen). Vinsten kom som en överraskning då gäddan som anmäldes inte var något monster utan hade den blygsamma längden av 87 cm. Jag var ute och provfiskade rullen igår kväll och hade ett skönt hugg på en femkilos gädda men hon släppte stax innan landning. Det känns som om den snygga predatorrullen kommer att fungera fint framöver.

Ambassadeur Predator med den lasergraverade gäddan hoppas jag skall hålla måttet i jakten på tiokilos gäddan

2 tankar på “Ambassadeur Predator 1/7 2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s