Snipor 3/7

Efter sovmorgon och utflykt till Skärgårdskraft på Tjurkö och minigolf på Sturkö camping tyckte vi att det var läge att ta en kvällstur. Vinden var svag och ostlig och vatten temperaturen där vi fiskade var 18,5 grader. Willy som är mera förändringsbenägen än jag hängde glatt på en pig med tånglaketäckning medans jag som är konservativ valde Big Bandit Bruntorsk som vanligt. Det gick klart bättre för Willy denna sommarkväll då han upplevde ett ganska piggt fiske med flera kontakter och tappade gäddor medans jag harvade på och endast fick två gäddor av mindre storlek. Men visst fungerar bruntorsken bra, den gör en aldrig besviken den slutar inte att leverera. Slutresultatet blev 3-2 till Willy i landade gäddor och samtliga var under tre kilo.

Trotjänaren Big Bandit Bruntorsk gör en aldrig besviken. Den levererar alltid oavsett om det är vår, sommar eller höst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s