Smågäddor 10/9

Efter några dagars utbildning i Stockholm var det skönt att kunna kasta loss och komma ut på sjön för några timmars fiske innan det var dags att gå på kräftskiva. Willy hade en kompis med sig så vi var tre stycken som var fiskesugna. Vi hade ingen plan utan fiskade på olika ställen i skärgården, när vi passerade Rollsö var det nog fem båtar som fiskade där omkring så det kändes meningslöst att kasta ut betet där. Vi fortsatte förbi alla båtar för att försöka hitta några bra ställen inför gäddfestivalen. Vi upplevde fisket ganska trögt och gäddorna var små och stod utspridda. Alla i båten fick i alla fall fisk men det var bara juniorgäddor, jag fick upp den största och den mätte endast 70 cm. Vi träffade på några mannar från Team BlackPike som hade trailat hit sin gäddracer från Öland och de hade ungefär samma resultat som oss.

2 tankar på “Smågäddor 10/9

  1. Jag kan bara gratulera till alla gäddor. Efter denna rapport kan vi bara konstatera att vi var på fel ställen och hade sämre fisketeknik. Jag hoppas att även vi kan få kanonfiske nästa gång vi är på gäddjakt.

  2. Konstigt, har en helt annan uppfattning. Tycker verkligen dom står samlat. Vissa ställen gav bra med fisk, dock små. Vissa ställen var det inte en gädda. Tyckte de tog hårdare i huggen nu än för en vecka sedan. 17 i båten den 11/9 plus några tappade. 2 personer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s