Tvåsiffrigt 17/9

Vi vaknade till en kall och fin höstdag utan någon vind. Viktor och jag hade bestämt kvällen innan att vi skulle fiska under lördagen, men vi väntade på vinden som kom med en svag bris vid tolvtiden. Idag fiskade vi på diverse ställen på Hasslösidan, solen sken och det var jätteskönt att ta hem betet i det klara vattnet. Huggen uteblev och fisket var ganska trögt ända tills det mulnade  och vinden ökade lite. Plötsligt utan förvarning kommer fisket igång och vi får faktiskt ett dubbelhugg. Efter detta har vi gott om kontakter och påslag. Vi avbryter fisket vid fem men då har vi faktiskt landat elva gäddor av mindre storlek.

När det blev mulet väder lossnade fisket och Viktor och jag drillade in varsin gädda. Det är alltid kul och uppfriskande med ett dubbelhugg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s