Mössan är på 20/9

Jag kände ett stort behov av att fiska idag efter jobbet trots att jag visste att det blåste ganska mycket. Jag fick med mig Willy ut på fjärden. Tyvärr  blåste det så mycket utanför Verkö att vi valde att fiska långt in i skärgården. Vattentemperaturen har nu sjunkit till ca 15 grader och man tycker att en och annan stor gädda kan finnas här. Det gjorde det också,  men krokodilen bet försiktigt och valde att inte följa med upp i båten. Willy hade fler kontakter med gädda än mig.  Vi fick endast upp två gäddor av mindre storlek innan mörkret sänkte sig över oss redan vid 19-tiden. Det var skönt att ha mössan på sig  i kväll. Det lär inte dröja länge till innan det är dags att kliva ned i flytoverallen.

 

Jag har monterat ett specialfäste där vi kan hänga diverse verktyg som behövs vid catch and relase fiske. Till fästet kan jag också med ett enkelt handgrepp montera dit extralysen. Strömförsörjning sker genom däckskontakten på vänster sida av pulpeten.  Lyset kommer säkert vara till nytta under höstfisket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s