Sensommarväder 25/9

Vädret var helt fantastiskt idag om man gillar att sitta på en klipphäll och sola. För oss som letar efter gäddor så kunde förutsättningarna varit bättre. Det fanns ingen direkt vind och solen var stark och varm så Viktor fick dra ned dragkedjan på flytoverallen för att inte få värmeslag. Vi letade efter ställen där vattnet åtminstone krusade sig och sedan nötte vi på. Gäddorna var svårflörtade och det var svårt att få dem till att bita i plastbetet. Vi fick i alla fall upp tre gäddor varav en av dem var lite finare. På vägen hem mötte vi Willy och Oscar som också hade varit ute på en snabb fisketur. Fisket hade varit trögt för dem också. Vi får hoppas på bättre fiske vid nästa tur.

 

Oscar och Willy var  ute på fjärden och provade fiskelyckan. Fisket var trögt för dem också. 

1 tanke på “Sensommarväder 25/9

  1. Får väl hoppas att de stora hittar betet om två veckor då det är dags för festivalen. Ska bli riktigt kul att komma upp och fiska…har sjukt mycket med jobbet nu men ska försöka få till en fiskekväll i veckan i varje fall…och sen till helgen!! Blir i den lokala sjön…skitfiske!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s