Julafton 2011

Denna jul välsignades vi med mildväder och ingen snö. Vädret var helt ok ur fiskesynpunkt med svaga västliga vindar lite regn och ett enormt högvatten. Svågern lånade ett haspelspö och gled ned i våran extra flytoverall sedan var vi på väg mot fiskevattenet. Tiden var knapp för klockan två var det dags att dricka glögg, kaffe och äta av svärmors 15 olika kakor. Vi siktade in oss på säkra höstgäddvatten och de gjorde oss inte besvikna. Willy drog snabbt upp den första och dominerade kraftigt med att få gäddkontakt. Svågern och jag bara tittade på och blev smått irriterade när vi hörde honom glatt säga ”fish on”. Det vände efter att ätit bullens pilsnerkorv och vi hade ett kanonfiske. Vi hade ett osannolikt trippelhugg när vi hittade gäddorna som stod i klump inblåsta i en grundvik. Fisket var faktiskt så kul att vi kom försent till kakfatet.

Karlskronafiske önskar med dessa bilder en god jul och ett gott nytt år. 

Willy fick upp den första julgäddan.

Det tog en stund för mig innan julsnipan kom upp.

Även svåger landade en gädda. Kanske inte i supersize men det är kul ändå.

2 tankar på “Julafton 2011

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s