Våffeldagen 25/3

Trots en del arbete med att transportera trädgårsavfall till återvinningstationen kändes det som om jag inte ville missa några timmars fiske innan det var dags att hetta upp våffeljärnet för  att avnjuta våfflor på självaste våffeldagen.

Jag mönstade på Viktors båt vid tolvtiden och sedan var vi iväg. Planen var som igår att hitta någon grundvik som höll gäddor. Redan på första stället så kom det upp en ganska fin fisk men sedan var det trögt. Endast fyra gäddor landades.  Vi nötte på men fisket lossnade inte alls så vi avbröt vid tretiden för att åka hem och grädda våfflor i stället.

 Vi såg att vattenståndet hade ökat under de timmar vi var ute från +3 till +41. Detta kanske påverkade gäddornas huggreflexer ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s