Gästbloggare- Kalle Myrstrand 25/3

Kalle Myrstrand från Uddevalla  delar med sig av sin fiskeupplevelse i Karlskrona skärgård, några dagar i slutet av mars. Denna sammanfattar söndagens fiske 25/3.

 Jag och min sambo Angelica åkte ut mot gäddvikarna vid elvatiden. Vi stannade vid en vik som vi trodde på men märkte ganska snart att det var trögt. Gäddorna följde liksom bara lojt med och tittade på beterna. Men några valde att hugga vid längre vevstopp.Vid en av ankringarna hade jag ett grymt följe på en metergädda, jag inte ens vågar gissa vikten på. Hon var med ett par gånger till båten men valde att inte syna insidan utan bara  titta på min Big Bandit. Frustrerande! Nu hade vi i alla fall petat upp sju st och valde att byta plats. Där var det lite bättre fart på gäddorna och dom högg mer bestämt. Vinden hade nu vridit från nord till ostlig som jag tror var till våran fördel. Dagen slutade med 14 landade gäddor och vi åkte hemåt i den fina vårkvällen.

Angelica med en Karlskronagädda.

Kalle med en gädda som är lite längre, Det kan nog bli flera inlägg från Kalle och Angelica som fiskar ganska ofta i Karlskronaskärgård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s