fish on-efter triggning på sportfiskemässan 5-6/3

Willy och jag tog en tur till Jönköping på fredagen för att besöka sportfiskemässan. Där inne finns det en massa godis för fiskeintresserade. Willy köpte en jacka av Trumman till ett mycket förmånligt pris, han skickade med två camouflagefärgade kepsar också -Tackarrrrrr!

Claes Svart Zonker hade en riktigt bra produktpresentation av tailbeten, kanske jag ska börja fiska mera med tail efter denna förevisning i ett gigantiskt akvarium med laxar och gäddor.

Förevisning i vattentanken

Sedan visade ett flertal betessnidare upp sig och bland annat min idol Kristian Stam. Det var så kul att få träffa honom i verkligheten, givetvis så inhandlades ett super snyggt bete av honom också.

Kristian Stam

Under lördagen hade Karlskrona besök av Kung Carl XVI och drottning Silvia och Willys trumslagargrupp ”Replay” hade förmånen att få uppträda med sina djembetrummor. Killarna körde på med några Afrikanska rytmer som både Kungen och Silvia verkade gilla. Detta arrangemang tog ju sin tid och våran båt sjösattes inte förran klockan 17:00.

Vi tog en liten kvällstur bara för att vi kunde. Isen ligger fortfarande kvar i vikarna  men vi hittade ett litet ställe där vattnet var ca 4 grader. Pang – äntligen kunde jag få säga ”Fish on” en liten rackare kom som skjuten ur en kanon och högg på min lilla Wolfie från Monarch dok.

Fish on

Jippie härlig med en gädda. Helt otroligt vad glad man kan bli för en sådan här liten krabat.

 

1 tanke på “fish on-efter triggning på sportfiskemässan 5-6/3

  1. Ja den har du kämpat för! Nästa gång blir d större! B-)
    Skitfiske på er imorn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s