Bedrövligt fiske 19/4

Willy har nu påsklov och givetvis så hade vi hoppats på riktigt efterleksfiske med stenhårda hugg och sillastinna gäddor. Vi tog en snabbtur i går kväll och märkte att gäddorna var ordentligt tröga men vi lyckades i alla fall peta upp några stycken och hade även kontakt med bättre fisk.

Solen sken och vinden kom från norr under lördagens gäddfiske och vi hade det riktigt besvärligt med gäddorna. Vi var på några ställen där vi inte såg eller hade några följare så vi blev riktigt glada över att komma till en fläck där vi såg puffar på botten. Zickzackbeterna fungerade inte alls utan det var tailbeten som gällde och efter några små följare så klev det på lite bättre på Willys bete. Efter alla små följare så såg denna urlekta 89:a riktigt maffig ut då hon kom in till båten för fotografering.

Urlekt 89:a

Efter detta så fikade vi och baguetterna var givetvis supersmarriga. Sallad, tomat, majonäs och slutligen kyckling.Dessa mackor och det otroligt sköna sommarvädret får uppväga det katastrofalt dåliga fisket under denna påskafton.

Kycklingbaguetter

Nu hoppas vi på sydliga vindar, mulet väder och bara en massa hungriga efterleksgäddor. 

Team Karlskronafiske önskar alla bloggläsare en glad påsk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s