Gästfiskare i båten 11/5

Anders från Team Predatorfiske lämnade sina ordinarie fiskevatten för att komma till Karlskrona för en dags skärgårdsfiske. eftersom Willys rum står tomt så passade han på att komma till oss under fredagskvällen. BredbandsMartin kom också förbi när vi  grillade kyckling och drack några öl. Vi snackade om fiske och hade det riktigt trevlig innan vi kom i säng vid  halv två tiden.

Uppe ganska tidigt och efter tankning hämtade vi Viktor vid bryggan på Pantarholmen. Planen var att åka under bron till Hasslösidan och försöka hitta några bra gäddställen. Detta var lättare sagt än gjort. Vi började fiska ganska långt ute för att sedan fiska oss inåt och förhoppningsvis hitta var de stora efterleksmadamerna kunde stå.

Vi fiskade slaviskt efter planen och efter flera timmars nötande hade vi fortfarande noll gäddor i båten så det var riktigt förlösande när ett dubbelhugg infann sig. Dessa små gäddor krokades snabbt av och hoppet tändes igen. Eldoradofisket uteblir och det dröjer flera timmar innan jag lyckas fånga en bättre fisk. 96 cm lång och ganska tjock. Riktigt skön avslutning på den annars riktigt tröga fiskedagen.

Fin 96:a

Vinden tar i och vi väljer att avsluta när vi är på topp, Anders har ju några mil att avverka innan han kan slappa framför tv.

Anders Team Predatorfiske

Vi tackar Anders för trevligt sällskap och hoppas på bättre fiske nästa gång vi ses. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s