Hyfsat huggvilliga gäddor 4/6

Vädret var lite mulet och vindarna lagom starka och lite sydliga så det kändes riktigt bra. Jag hämtade Willy på Dragsö och pratade med Daniel som visade upp de fina fiskekajakerna som gästerna kommer att ha möjlighet till att hyra. Daniel och willy kommer att provfiska ifrån dessa i morgon eftermiddag.

Vi kom iväg ungefär vid halv sex tiden och tänkte bara fiska runt öarna utanför Karlskrona. Detta fungerade ganska bra och ganska omgående landar jag en gädda stax under 80 cm och Willy lurar upp en 83 på sin hemmagjorda jigg. Kanske inte den snyggaste finishen men den går fint i vattnet och lockar gäddorna till hugg.

Gäddis med WillyJiggen

Viktor var också ute med Johanna och de fiskade från hans båt. Vi hade snarlikt fiske förutom att de drog snäppet bättre gäddor. En landad 96:a och en metersfisk som inte bet tillräckligt hårt. Den lossnade tyvärr intill båtkanten.

Vi upplevde några timmars trevligt fiske med varierad hårdhet på huggen. Idag var det många båtar ute som fiskade efter gädda. Jag antar att de också lurade upp några gäddor i olika storlekar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s