Höstlov fiskedag nr:1-25/10

Äntligen dags för Willys höstlov och som alltid är han fiskesugen och självklart är jag också det. Vi kan helt enkelt inte få nog med att dänga iväg beten ut i vattnet timme ut och timme in.

Lördag morgon och det är rejält blåsigt och ca 30 cm lågvatten, hm det lär bli svårfiskat. Efter tankning av båten väljer vi att åka österut för att det känns som om det är lättare att hitta någorlunda heta ställen som går att fiska av seriöst. Vi har definitivt problem, inte att hitta gäddor men att hitta gäddor över 75cm.

Efter att halva dagen har gått så tar vi paus på Jerkö. Vi bara kör upp båten i sanden då det är omöjligt att komma intill på grund av lågvattnet.

Båten

Det finns en färdig plats att fika vid så här tänder vi grillen och äter våra hamburgare. Vi tar givetvis med oss våra sopor.

Willy vid grillen

Så grisigt och äckligt att bara förutsätta att ”någon annan ska städa upp” Här är det knappas några festande ungdomar som har lämnat soporna kvar utan en barnfamilj. 3 st. blöjor ligger exponerade på stenhällen. Blä!!

008

Efter lunchen nöter vi på och hittar eventuellt ett ställe som kan leverera bättre storlek på gäddorna när vattnet kommer tillbaka och fiskarna förhoppningsvis blir huggvilliga.

Inget stort att rapportera utan bara en bra dag på sjön tillsammans med Willy. Nya platser att besöka i morgon. Kan bara hoppas på lite bättre storlek på våra landade gäddor.

// H

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s