Efter fiskekryssningen så kom det massor med snö 11-2

Förra helgen så var vi med på fiskekryssningen som utgick från Stockholm, Det var en trevlig tillställning med massor av fiskesnack, bira och dans. I vimlet träffade vi bland annat lagen från Perchpro tävlingen som kanal gratis har visat nu i höst och finalavsnitten visades för oss på Cinderella.

Vi åt smaskig mat på restaurangen där vi kom i kontakt med de trevliga grabbarna från Team Vassdrag som tog denna bild. Tackarrrrr

Team Karlskronafiske

även några öl delades med den duktige betesbyggaren Björn Netteblad.

Willy&Björn

Dag två var vi lite slitna och öppnade dagen med en stor brunch för att sedan kolla på lite betesutställning och lyssna på Matilda Lejon som hade förhandsvisning på en film.

Slitna killar

Resan hem gick bra trots att det snöade halva vägen men det tråkiga är att det även blev riktig vinter här i Karlskrona nu när äntligen båten snart är färdig att sjösätta.

Lördag 11/2

Nåväl inget att hänga läpp för utan Willy och jag plockade bilen full med mörtar och utrustning för att meta och sedan letade vi efter öppet vatten. Detta visade sig vara riktigt svårt och vi åkte mest bil innan vi fick nog och kastade i våra flöten längs en översnöad kant där det inte var is. Det kändes inte så hett men efter en stund så dyker flötet och en snipa landas.

Snipa

Vi vänta och väntar på mera flötesdyk med det är tvärdött och jag tänder upp trangiaköket och värmer på en burk bullens korv. Korven gör ju aldrig munnen besviken och vi slukar alla tillsammans med kaffe i ett nafs.

Bullens kov

Nu inväntar vi töväder så att Bustern kan ut och rastas inför 2017 års vårfiske.

Håkan&Willy

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s