Å-Gädda 18/6

Willy och kompisen Isak är alltid fiskesugna, så de valde att fiska i Lyckebyån när inte jag hade möjlighet att åka ut med båten. Killarna riggade sin utrustning med jiggar samt småvobbler. Willy hade en Tormentor med en orange jiggsvans monterad på bakre kroken för att locka till hugg i det mörka vattnet. Det krävdes inte så många kast förrän det small till. Kampen var hård och gäddan gjorde allt för att slita sig lös, men Willy kunde landa gäddan till slut.

Å-Gäddan har mörkare färg än de som vi har fångat längre ut. Gäddan vägde 3,4 kg och var 80cm lång

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s