Högsommarfiske 11/7

Efter resultatlöst gösfiske i Råbelövssjön utanför Kristianstad tackade vi med glädje  ja till Victor Vestergårds inbjudan till kvällsfiske. Min fiskerulle hade gått sönder så jag var med som fotograf medans Willy och Viktor fiskade. Willy använde sig av en gäddspinnare med arbetsnamnet (show girl) Viktor trodde att gäddorna skulle gilla en jigg. Det blåste ganska bra från sydost och efter tredje kastet högg gäddan snabbt och glupskt på Viktors bete. Även Willy lurade upp en sprallig gädda med den pråliga gäddspinnaren. Under en timme landades fyra stycken friska sommargäddor stax under 3 kg. 3-1 till jiggen. Viktor fångade även en liten gädda på en Big Bandit (bruntorsk) när vinden hade mojnat. Vilket härligt sommarfiske i t-shirt och shorts!

Sprallig sommargädda  på 2.7 kg som valde att krokas av en färgglad gäddspinnare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s